Jelenlegi hely

Mogyoró nugátos bon-bon

Mogyoró nugátos bon-bon
A bon-bonok körül gesztenyés kiflik vannak, annak a receptjét a hozzávalóknál megtaláljátok, a linkre kattintva.
Hozzávalók: 

10 dkg nyírfa porcukor/porrá őrölt eritrit
10 dkg steviával édesített GM étcsokoládé
10 dkg pirított  mogyoró
1 tk kókuszzsír (nem paleoban: vaj)

A bevonáshoz:
10 dkg GM étcsokoládé
1 ek szőlőmagolaj

A Gesztenyés kifli  receptje

Elkészítés: 

A mogyorót szárazon megpirítjuk serpenyőben vagy sütőben, majd a héját ledörzsöljük. Hagyjuk kihűlni, majd apróra daráljuk,
végül belekeverjük a nyírfaporcukrot, és a vízgőz felett felolvasztott csokit, amihez a kókuszzsírt is hozzáadtuk. Hagyjuk hűlni. Jól formázható masszát kell kapnunk. A masszából diónyi golyókat formálunk, és vízgőz felett felolvasztott csokival bevonjuk.

Kategória: 
Kategória_2: