Jelenlegi hely

Padlizsán Cordon Bleu

Padlizsán Cordon Bleu
Bár én sajtal-sonkával töltöttem, így nem teljesen vega, de a sonka természetesen elhagyható.
Hozzávalók: 

2 db padlizsán
4 szelet sajt
4 szelet sonka
2-3 db tojás

rizsliszt
zabpehely (gluténmentes)
A sütéshez: kókuszzsír/pálmaolaj
Köret: 
1 doboz kukorica
1 doboz főzőtasakos köles (2*125g)

Elkészítés: 

A padlizsánt hosszában vékony szeletekre vágjuk, besózzuk. Egy tányérba rizslisztet, egybe felvert tojást, sóval ízesítve, a harmadikba pedig zabpelyhet készítünk. Két szelet padlizsán közé egy-egy szelet sonkát és sajtot teszünk, majd óvatosan bepanírozzuk. Végül forró kókuszzsírban, vagy pálmaolajban pirosra sütjük.
A körethez a kölest a dobozon lévő utasítás szerint elkészítem, végül hozzáadom, a levétől lecsepegtetett konzerv kukoricát, összekeverem, és összemelegítem.

Kategória: