Jelenlegi hely

Raffaelló

Raffaelló
Hozzávalók: 
  • 16 dkg tejpor
  • 60 ml víz
  • 10 dkg vaj
  • 8 dkg porcukor
  • 8 dkg kókuszreszelék
  • 45 szem mandula
  • Forgatáshoz: kókuszreszelék
Elkészítés: 

Egy tálban összekeverjük a tejport a kókuszreszelékkel. A vizet, és a cukrot feltesszük főni.Mikor forr a víz, levesszük a tűzhelyről, és folyamatos keverés mellett hozzáadjuk a kókuszreszelékes tejport, valamint hozzáöntjük az olvasztott vajat. Simára keverjük a masszát.

A kész masszát hagyjuk kb. 1 órán át állni. Folyamatosan figyeljük, ha jól formázható massza állaga lett, akkor golyókat formázunk a masszából, mandulaszemeket teszünk. Végül a golyókat kókuszreszelékbe forgatjuk.

Kategória: