Jelenlegi hely

Gombával töltött gomba

Gombával töltött gomba
Hozzávalók: 

fél kg csiprke gomba

rizsliszt

tojás

1 kisebb fej vöröshagyma

bors

kókuszzsír

szezámmagliszt/GM zsemlemorzsa

A sütéshez: pálmaolaj

Elkészítés: 

A gombát alaposan megmossuk, ha szükséges megtisztítjuk, a tönkjét óvatosan kitörjük, és felkarikázzuk, majd, kókuszsíron  a hagymát megdinszteljük, rádobjuk, a gomba szár karikákat és fedő alatt puhára pároljuk, sóval, borssal ízesítjük. Langyosra hűtjük, majd a gomba fejekbe töltjük, és rizslisztbe, felvert tojásba, és szezámmaglisztbe/GM zsemlemorzsába forgatjuk. Végül forró pálmaolajban megsütjük.

Rizzsel, tartártártással tálaljuk.

Kategória: