Jelenlegi hely

Zserbó, sütés nélkül

Zserbó, sütés nélkül
Édességre vágytunk... Pillanatok alatt elkészül, és még kevesebb idő alatt elfogy....
Hozzávalók: 
10 dkg kókuszreszelék
15  dkg darált dió
15 dkg durvára darált pirított törökmogyoró
17 dkg magozott datolya (20 dkg maggal együtt)
2 ek házi baracklekvár
A tetejére: 10 dkg steviával édesített GM étcsoki
1 ek szőlőmagolaj
Elkészítés: 

A kimagozott datolyát késes aprítóban ledaráljuk, tálba öntjük és a többi hozzávalót is belekeverjük, hozzáadjuk a lekvárt is és alaposan összegyúrjuk. Lekvárból nekem 2 púpos evőkanálnyi kellett, ezt lehet látni, hogy mennyi kell. A masszának formázhatónak kell lenni, amit egy kb 20x25-ös zsírpapírral bélelt tepsibe nyomkodunk. Egy tálca segítségével megfordítottam, és vízgőz felett felolvasztott étcsokival bevontam. 18 db lett belőle.

Kategória: 
Kategória_2: