Jelenlegi hely

Kajszibarack krémleves főzés nélkül

Kajszibarack krémleves főzés nélkül
Hozzávalók: 
  • 50 dkg sárgabarack, magozva
  • 1 citrom leve
  • 2,5 dl dkg joghurt
  • 2,5 dl habtejszín
  • 2,5 dl tej
  • méz/eritrit
Elkészítés: 

Érett, puha sárgabarackokat válogatok, amiket kimagozok és nagyobb darabokra vágok. Nem hámozom meg. Ezután egy fazékba teszem, a gyümölcsre egy evőkanálnyi citromlevet facsarok, és turmixolni kezdem. Amint elég pépessé válik, mehet hozzá először a joghurt, azzal is mixelem, majd a tejszín, amivel szintén alaposan eldolgozom és végül a tej. A legvégén ha szükséges, mézzel vagy édesítőszerrel édesítem. Kajszibarack-gerezdekkel és tejszínhabbal tálaltam. Őszibarackkal is készíthető!

Kategória: