Jelenlegi hely

Csőben sült sajtos tengeri halfilé

Csőben sült sajtos tengeri halfilé
A hústorta receptem inspirált hogy ki merjem próbálni halból is. Nem bántam meg!
Hozzávalók: 

80 dkg tengeri halfilé

A "panírozáshoz":

rizsliszt

pirospaprika

kb 3-4 db tojás

kb 25 dkg reszelt sajt

Elkészítés: 

A halat kiolvasztjuk, és ha szükséges kisebb darabokra vágjuk, besózzuk, hagyjuk állni. Majd a következőképp panírozzuk be: rizslisztbe, felvert tojásba, reszelt sajtba mártjuk. Vajjal kikent jénaiba  rétegezzük, érdemes viszonylag kicsi edényt választani, hogy minél magasabb legyen a "tortánk". Előmelegített sütőben 180 fokon pirosra sütjük, kb 20-25 perc alatt. Bármilyen körettel, vagy salátávával tálalható.  Tartármártást  kínáljunk mellé.

 

Kategória: