Jelenlegi hely

Epres-csokis muffin

Indul az eper szezon! :)
Hozzávalók: 
  • 4 db tojás
  • 10 dkg kókuszzsír, olvasztva
  • 20 dkg darált mandula (vagy dió)
  • 1 evőkanál cukrozatlan kakaópor
  • 1 evőkanál eritrit
  • 1 teáskanál fahéj
  • 1 dl kókusztejszín
  • 1 evőkanál vanília-kivonat
  • 1 teáskanál szódabikarbóna
  • 10 dkg GM steciával édesített étcsoki
  • A tetejére:
  • 2 dl kókusztejszín (nem paleoban tejszín)
  • 5 dkg steviával édesített GM étcsoki (vagy kakaópor)
  • eper
Elkészítés: 

A hozzávalókat a felsorolás sorrendjében robotgéppel vagy kézi habverővel összedolgozzuk, majd beleforgatjuk a vízgőz felett megolvasztott csokoládét is. A masszát szilikon vagy papírkapszlival bélelt muffin formába kanalazzuk, és kb. 20 perc alatt készre sütjük.

Ha kihűltek, feldíszítjük a felvert  tejszínnel elkevert olvasztott csokival, valamint egy-egy kisebb, vagy félbe vágott nagyobb epret ültetünk a krém tetejére.

Kategória: 
Kategória_2: