Jelenlegi hely

Epres mascarpone torta sütés nélkül

Epres mascarpone torta sütés nélkül
Vendégeket vártunk...
Hozzávalók: 

50 dkg Rizslisztes háztartási keksz

50 dkg mascarpone sajt
2,5 dlHulala
10 dkg eritrit
30 dkg eper
A tetejére: 2 dl Hulalából hab
eper

Elkészítés: 

A kekszeket rakosgassuk egy tálcára.
A krémhez a mascarponét az eritrittel, keverjük ki, a tejszínt verjük kemény habbá, az epret mossuk meg, tisztítsuk meg, pürésítsük (én villával összenyomkodtam. Végül egy nagy tálban keverjük össze, kézi habverővel a krém alkotó elemeit. A tálcán lévő keksz réteget kenjük meg a krémmel, és egy kerek torta formába, kezdjük el körkörösen, - állítva -  rakosgatni a kekszeket. A maradék krémmel fedjük be a keksz réteget, tegyük egy éjszakára a hűtőbe.
Másnap, vegyük le róla a tortakarikát, vonjuk be a felvert tejszínhabbal, díszítsük eperrel, a torta szépen szelhető, és nagyon finom!

Kategória: 
Kategória_2: