Jelenlegi hely

Epres piskóta torta, liszt nélkül

Epres piskóta torta, liszt nélkül
Nem csak gyereknapra!
Hozzávalók: 

15 dkg kókuszreszelék

1 dkg konjac liszt

8 db tojás

10 dkg eritrit

8 evőkanál víz

kb 25 dkg földieper

Tetejére: porXukor

Elkészítés: 

A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk majd hozzáadjuk a tojások  sárgáját az eritritet, a vizet mindeközben folyamatosan működtetve a robotgépet, végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk. Kerek tortaformát (28 cm) sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát. Tetejére, megmosott, kettőbe-négybe vágott epreket szórunk. Előmelegített  175 fokos sütőben 40 percig sütjük. Tűpróba!  A formából kivéve tálra borítjuk, a papírt lehúzzuk róla, majd tortatálra tesszük, hagyjuk langyosra hűlni, kevés porXukorral megszórva kínáljuk.

Kategória: 
Kategória_2: