Jelenlegi hely

Puncs fagyi

Puncs fagyi
Nyár van... nyár van...
Hozzávalók: 

2 dl tej

1 dl tejszin

3 ek méz / diabetikus méz

1 citrom leve

10 dkg házi sárgabaracklekvár

1 késhegynyi piros ételfesték/céklapor

fél  dl rum/aroma

10 dkg rizslisztes háztartási keksz

 10 dkg mazsola (opcionális)

Elkészítés: 

A hozzávalókat - a babapiskóta és a mazsola kivételével -  robotgéppel  összekeverem, és betöltöm a fagyigépbe (30 perces programra). Ezután az apróra tördelt  kekszet  és a program felénél a fagyigépbe adagolom kanalanként, majd beleteszem a mazsolát is. A program végeztével a kész fagyit kelyhekbe adagolom és azonnal fogyasztható is. Tejszínhabot kínálhatunk mellé!

Kategória: