Jelenlegi hely

Fahéjas szilvakrém leves

Fahéjas szilvakrém leves
Mindenmentes!
Hozzávalók: 

1 kg szilva
1 cs. GM vaníliás pudingpor
1 dl kókusztejszín
1 rúd fahéj
csipet só

Elkészítés: 

A megmosott, félbe vágott, kimagozott szilvákat feltesszük főzni csipet sóval  annyi vízben, hogy ellepje. Fűszerezzük fahéjjal és kb. 30 percig főzzük. Ezt követően botmixerrel pürésítjük.  Az így kapott levest  behabarjuk. Ehhez én 1 zacskó vanília ízű pudingport kevertem el csomómentesen kevés tejszínnel. Hozzáadjuk a levesünkhöz, még egyszer felforraljuk, majd alaposan lehűtve kínáljuk. Én házi készítésű GM babapiskótát kínáltam mellé.
Véleményem szerint, ha kellően érett szilvából készítjük, cukor sem kell hozzá!

Kategória: