Jelenlegi hely

Gesztenyével töltött csirkecomb

Gesztenyével töltött csirkecomb
Akár Karácsonyra is készülhet
Hozzávalók: 

5 db egész csirkecomb
szárnyas fűszerkeverék vagy csak só és ízlés szerinti fűszerek
A töltelékhez:
25 dkg Maróni darált fagyasztott 100%-os gesztenye
1 maréknyi aszalt barack
3 db tojás
2 tk Himalája só
1-2 ek GM zabpehely
Továbbá:
2 db alma

Elkészítés: 

A töltelékhez a gesztenyét kiolvasztjuk, a tojásokat a sót és annyi zabpelyhet adunk hozzá, hogy ne legyen túl lágy a massza, nekem 2 evőkanálnyi kellett, adjuk hozzá az az apró kockára vágott aszalt barackot is.
A húst befűszerezzük, majd a bőre alá töltjük a gesztenyés tölteléket. Tepsibe rakjuk, én 2 almát megpucolta, felszeltem és közé dobtam, majd fedő alatt sütöttem 180 fokon kb 40 percig, majd fedő nélkül kb 15 percig.
 

Kategória: