Jelenlegi hely

Zellerlevél krémleves

Zellerlevél krémleves
Hozzávalók: 

1 csokor zellerlevél
1 fej fokhagyma
1 db alma
1 db burgonya
őrölt fehérbors
1 tk Himalája só
szerecsendió
3 dl rizstej vagy rizstejszín
kb 2 liter víz
kókuszzsír
Tálaláshoz:
pírított GM kenyérkocka

Elkészítés: 

A zöldségeket és az almát megmossuk, megtisztítjuk, felkockázzuk. Egy fazékban a kókuszzsíron a felaprított zöldségeket és az almát megdinszteljük, felöntjük vízzel, fűszerezzük. Fedő alatt főzzük puhára, majd botmixer segítségével pépesítsük. Adjuk hozzá a rizstejet vagy rizstejszínt, forraljuk össze, ha szükséges ízesítsük utána. Gluténmentes pirított kenyérkockával kínáljuk.

Kategória: