Jelenlegi hely

Gombával töltött csirkemell

Gombával töltött csirkemell
Hozzávalók: 

8 szelet filézett csirkemell

kb 30 dkg gomba
1 fej vöröshagyma

bors
A panírozáshoz
rizsliszt
GM morzsa
kb 2 db tojás
A körethez: rizs

1 kis doboz Bonduelle mexikói mix

Elkészítés: 

Először a gomba tölteléket készítjük el: a megmosott felszelt gombát, a felaprított hagymával, kevés kókuszzsír hozzáadásával összepároljuk, sóval, borssal ízesítjük, 1 teáskanálnyi rizsliszttel megszórjuk és összeforraljuk, besűrítjük.
A csirkemelleket enyén kiklopfoljuk, sózzuk, majd a gomba töltelékkel megtöltjük (erre kétféle módot is választhatunk: egy egész szelet húst kiterítünk, ráhalmozzuk a tölteléket és egy másik szelet hússal fedjük be, vagy egy szelet húsnak csak a felére terítünk tölteléket, a másik felét ráhajtjuk) végül óvatosan lisztbe, felvert tojásba, és GM zsemlemorzsába mártjuk, és forró zsíradékban kisütjük.
A párolt rizshez  hozzáadtam 1 kis doboz Bonduelle mexikói mixet, és ezzel kínáltam.

Kategória: