Jelenlegi hely

Sajttorta

Sajttorta
Hozzávalók: 

4 db tojás
1 cs. vanília ízű GM pudingpor
15 dkg eritrit por
20 dkg tejföl
50 dkg mascarpone
vanília aroma, vaníliás cukor
A torta aljához:
5 dkg vaj
20 dkg mindenmentes mindenmentes zabpehelykeksz
 

Elkészítés: 

mindenmentes zabpehelykekszet ledaráljuk és az olvasztott vajjal összegyúrjuk. Egy pite, vagy torta formát kivajazunk és a masszát belenyomkodjuk.160 fokra előmelegített sütőben 10 percig sütjük.
A mascarponét a tejfölt, az eritritet, vaníliát habosra keverjük robotgép segítségével, egyenként hozzáadjuk a tojásokat és a pudingport is. A krémet a süteménylapra simítjuk és kb 50 percig sütjük, 160 fokon. Langyosra hütve kínáljuk.

Kategória: