Jelenlegi hely

Mozzarellával-sonkával töltött cukkinitekercs

Mozzarellával-sonkával töltött cukkinitekercs
Hozzávalók: 

2 kisebb sárga húsú cukkini (50 dkg)
1 mk őrölt bors
1 kk Himalája  só
 6 db tojás
4 ek GM zabpehely
A töltelékhez:
20 dkg szeletelt sonka
20 dkg Mozzarella golyó

 

Elkészítés: 

A cukkiniket mossuk meg, a végeit vágjuk le, és almareszelőn reszeljük le.
A tojásokat villával verjük fel, adjuk hozzá a sót, borsot, a zabpelyhet és a lereszelt cukkinit is, simítsuk a masszát szilikonos sütőlapra, majd előmelegített 180 fokos sütőben, kb fél óra alatt süssük készre. A sütőbúl kivéve, húzzuk le róla a szilikonlapot, tegyük tiszta konyharuhára majd  fektessük rá a somkaszeleteket, úgy h kissé fedjék egymást, majd a levétől lecsepegtetett mozzarellát csipegessük rá. Tekerjük fel, mint a piskótatekercset, és kb 10 percre tegyük vissza a sütőbe. Ezt követően szeletljük, rizzsel, friss salátával kínáljuk.