Jelenlegi hely

Citromos-fokhagymás csirkecomb

Citromos-fokhagymás csirkecomb
Hozzávalók: 

10  db  csirkecomb (alsó)
4 gerezd fokhagyma
1 szál póréhagyma
2 db citrom

bors
zöld olívabogyó

Elkészítés: 

A megtisztított csirkecombokat tepsbe tesszük, sóval, borssal, zúzott fokhagymával bedörzsöljük, majd a póréhagymát és a citromot is rákarikázzuk, néhány darab olívabogyót is dobhatunk közé, én egy csészényi vizet, vagy ha van csontleves alaplét öntök alá, fóliával vagy fedővel lefedjük, majd  180 fokos sütőben 1 órát sütjük. A fedőt levéve, a sütőt 250 fokosra melegítjük és a grill fokozatot rákapcsoljuk, és kb 10 perc alatt pirosra sütjük.
Köretnek szinte bármi illik hozzá, legyen az zöldséges párolt köles, sült burgonya, vagy akár a zöldköret is.

Kategória: