Jelenlegi hely

Sajtgolyó, sütés nélkül

Sajtgolyó, sütés nélkül
Hozzávalók: 

A golyókhoz:
25 dkg sovány túró
1 db GM tömlős krémsajt
40 dkg reszelt sajt
2-3 ek tejföl

őrölt szerecsendió
A beforgatáshoz:
pirospaprika
metélőhagyma (petrezselyemzöld)
darált dió (mák)
lenmag (szezámmag)
 

Elkészítés: 

A golyókhoz való összetevőket alaposan öszegyúrjuk, majd megkóstoljuk, ha szükséges utána ízesítünk.
A hempergetéshez valókat külön-külön tálkákba tesszük, és a masszából diónyi golyókat formálunk és a különböző ízű-színű "bundában" meghempergetjük.
Ízlés szerint tálra rakosgatjuk, és azonnal kínálhatjuk!

Kategória: 
Kategória_2: