Jelenlegi hely

Szilveszteri cupcake

Szilveszteri cupcake
Hozzávalók: 

25 dkg rizsliszt
2 tk sütőpor
10 dkg cukor
2 db tojás
kb 2 cm-es gyömbér
1 db narancs reszelt héja
2 dl görögjoghurt
A díszítéshez
kb 30 dkg nyújtható fondant
ételszínezék

Elkészítés: 

A gyömbért megtisztítjuk, és az almareszelőn lereszeljük. A száraz és a nedves hozzávalókat külön-külön tálba mérjük, majd összeöntjük és kézi habverővel simára dolgozzuk. Papír kapszlival bélelt muffin formába kanalazzuk, és előmelegített 180 fokos sütőben 20 perc alatt készre sütjük. Tűpróba!
A fondantot kinyújtjuk, majd 12 db fehér korongot szúrunk ki belőle. A maradékot pirosra színezzük és kiszúrkáljuk a római számokat. A fehér korongokat enyhén benedvesítjük, és ráragasztjuk a számokat.

Kategória: 
Kategória_2: