Jelenlegi hely

Fokhagymás fogassüllőfilé

Fokhagymás fogassüllőfilé
Nem a legolcsóbb... bár ez épp akciós volt, érdemes kipróbálni!
Hozzávalók: 

80 dkg fogassüllőfilé

bors
f3 gerezd okhagyma
2-3 dkg vaj

Elkészítés: 

A halszeleteket dörzsöljük  be a zúzott fokhagymával, a sóval, a borssal, és lefedve pihentessük  a hűtőben legalább fél órán át.
Egy serpenyőben felolvasztjuk a vajat és beletesszük  a fogast a bőrével lefelé.Oldalanként három-öt percig sütjük míg aranybarna lesz, papírtőrlőre szedjük és citromkarikával a tetején azonnal tálalhatjuk is.
Én burgonyapürével tálaltam, de grillezett zöldségek is jól illenek hozzá.

Kategória: