1 liter kókusztej (nem paleoban tej)
25 dkg eper (fagyasztott is lehet)
10 dkg eritrit (nem paleoban cukor)
4 db L-es tojás
1 kk. konjakliszt (nem paleoban GM pudingpor)
1 teáskanál vanília-kivonat
1-2 teáskanál citromlé
A tálaláshoz:6 szem eper
10 dkg GM steviával édesített étcsoki
1 ek szőlőmagolaj
Tisztítás után az epret pépesre aprítjuk. (Fagyasztott eperből is készülhet) A tojásokat szétválasztjuk, 2 dkg cukorral és a sóval kemény habbá verjük a tojásfehérjét. Simára keverjük a tojássárgáját ízlés szerinti eritrittel, vanília kivonattal, a konjakliszttel az eperpürével és kb. 1/2 dl tejjel. A maradék tejet felforraljuk, lassú forralásnál a tojáshabot részletekben beleszaggatjuk, oldalanként kb. 1/2-1/2 percig főzzük, szűrőkanállal kivesszük, félretesszük. A forró tejbe belekeverjük a epres-tojássárgás keveréket, és sűrűsödésig mérsékelt hőfokon főzzük. Langyosra hűtjük, majd poharakba szedjük, a tetejére habgaluskát halmozunk, csokiba mártott eperrel díszíthetjük.