10 dkg zabpehelyliszt
5 dkg gesztenyeliszt
15 dkg török mogyoró
10 dkg eritrit
15 dkg margarin
5 csepp vaníliakivonat
1 db narancs (reszelt héja)
1 csipet só
A töltelékhez:
10 dkg étcsokoládé (GM)
A mogyorót megpirítjuk, és ha kihűlt, ledaráljuk. A lisztet, a vajat, az eritritet, a lereszelt narancshéjat, vaníliakivonatot és a sót egy tálba tesszük, és összegyúrjuk a ledarált mogyoróval. Ezután a hűtőben pihentetjük 30 percig.
Diónyi golyókat formázunk belőle, és sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük, egymáshoz nem túl közel. 180 fokra előmelegített sütőben, alsó-felső sütési módon kb. 10 perc alatt megsütjük.
Ha kihűlt, olvasztott étcsokival összeragasztunk két csókot, majd a maradék csokival díszítjük.