Az aljához
20 dkg kukoricadara
1 ek só
margarin
A töltelékhez
50 dkg túró
50 dkg fagyasztott spenót
20 dkg feta sajt
2 db tojás
2 gerezd fokhagyma
só
bors
A tálaláshoz:
tejföl
A kimért kukoricadarát, kis lángon puhára főzzük a sóval elkevert, háromszoros mennyiségű vízben. Miután megfőtt margarinnal kent pite formába nyomkodjuk a puliszkát. 180 fokos sütőben 10 percig sütjük, ez idő alatt elkészítjük a tölteléket, a túrót, a kiolvadt spenóttal, a tojásokkal, a pépesített fokhagymát, sót, borsot, és a szétmorzsolt feta sajtot is hozzáadjuk, alaposan összedolgozzuk, és a puliszka tetejére simítjuk. Visszatoljuk a sütőbe, és további 20 perc alatt készre sütjük. Langyosan tejföllel meglocsolva kínáljuk.