A krémhez:
8 db tojássárgája
4 ek eritrit
1 cs vaníliás cukor vagy vanília kivonat
1 ek GM kakaópor
2 cs GM kakaós pudingpor
8 dl rizstej
25 dkg Liga margarin
20 dkg porXukor
A piskótához::
8 db tojásfehérje
8 ek eritrit
8 ek rizsliszt (nálam barna rizsliszt)
Tetejére:
3 dl Meggle tejszármazékmentes habalap
Kb 6 dl feltettem a tűzre melegedni, a maradék tejjel a cukrot a pudingport, a kakaóport, a tojások sárgáját alaposan kikevertem és a forrásban lévő tejbe öntöttem. Folyamatosan kavargatva besűrítettem. Közben a porxukrot, vagy a porrá őrölt eritritet a margarinnal kihabosítottam, majd a kihűlt pudinggal összekevertem, újra kihabosítottam.
A tojások fehérjét habbá verjük, majd kanalanként hozzáadjuk az eritritet, végül a (barna)rizslisztet is.
Sütőpapírral bélelt gáz tepsibe simítjuk, és előmelegített 180 fokos sütőben 10 perc alatt készre sütjük. Ha kihűlt a kakaós krémet rákenjük, és hűtőbe tesszük. Másnap kockára szeleteljük, és csillagcsővel ellátott habzsákba töltjük a felvert Megle cukrászhabot, és ízlés szerint díszítjük.