25 dkg mascarpone
2 dl Hulala vagy Meggle habalap
20 dkg GM fehér csoki
Az eper szószhoz:
kb 40 dkg eper
1 dl víz
10 dkg cukor
kb 30 dkg GM babapiskóta
A tetejére: eper
kb 2 dl Hulala, vagy Meggle habalap
A szószhoz a megmosott leszárazott epret a vízzel és a cukorral összeturmixoljuk.
A hablapból kemény habot verünk, majd hozzáadjuk a mascarponét, és a vízgőz felett felolvasztott fehér csokit is.
A GM babapiskótákat megmártjuk az eperszószban és egy tál aljába fektetjük azokat, erre kenjük a mascarponés krém felét, majd újabb eperszószba mártogatott babapisóta következik, végül a krémmel zárjuk a rétegezést. A tetejére ízlés szerint epreket teszünk, a közét én felvert habbal töltöttem ki. (Természetesn szezonjában a tetejét csak eperrel is boríthatjuk!).