A külsejéhez:
2 ek rum
5 dkg kakaópor
30 dkg darált dió
20 dkg barna cukor vagy cukor esetleg eritrit
A belsejéhez:
10 dkg Liga margarin vagy vaj
10 dkg porcukor
10 dkg kókuszreszelék
A beforgatáshoz:
6-8 dkg kókuszreszelék
A díszítéshez GM cukorka, vagy 30 db fél dióbél
A kókuszdió blsejéhez valókat összegyúrjuk, 15 golyót formálunk blőle, és 20 percre betesszük a fagyasztóba. Ez idő alatt összegyúrjuk a külső reteghez valókat is, 15 felé osztjuk, én ebből is készítettem 15 golyót, de itt nm számít, h szabályos-e vagy sem, csak azért, h minden fehér golyónak legyen párja. A külső rétegből egy-egy adagot a tenyerünkkel széttapicskolunk és a fehér, kissé fagyos golyót belecsomagoljuk, golyóvá formázzuk, kókuszreszelékben megforgatjuk, majd tálcára sorakoztatjuk azokat. Minden golyót ketté vágunk, és GM cukorkával, vagy fél szem dióbéllel díszítjük.