A tojások fehérjét habbá verjük, hozzáadjuk a sárgáját, az eritritet, majd lassú fordulat számnál a liszteket és a kakaóport is. Sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük és előmelegített 180 fokos sütőben megsütjük, kb 10 perc alatt.
Elkészítjük a krémet a porcukrot és a vajat alaposan kihabosítjuk, majd hozzáadjuk a kókuszreszeléket, és azzal is összekeverjük.
Én nem szoktam a piskótát konyharuhába tekergetni, mert ha nem sütöm túl, így is-úgy is szépen tekerhető, ha meg túl sül, így sem-úgy sem....
Tehát rákenem a piskótára a krémet, feltekerem, ha több krémmel dolgoztam volna kívülre is maradt volna... nah de megoldottam, egy kis házi cukor nélküli lekvárral lekentem, és a képen látható módon díszítettem.