A piskótához:
15 dkg kókuszreszelék
1 dkg konjac liszt
8 db tojás
10 dkg eritrit
8 evőkanál víz
A mázhoz:
10 dkg kókuszolaj
3 dkg eritrit
6 dkg kakaópor
2 dl kókusztej
a hempergetéshez: kókuszreszelék
A kókuszreszeléket összekeverjük a konjac liszttel. A tojásokat kettéválasztjuk. A fehérjéből kemény habot verünk majd hozzáadjuk a tojások sárgáját az eritritet, a vizet mindeközben folyamatosan működtetve a robotgépet, végül a kókuszreszelékes keveréket is beleforgatjuk. Kisebb tepsit sütőpapírral kibélelünk és beleöntjük a masszát. Előmelegített 175 fokos sütőben 30 percig sütjük. Tűpróba! Kihűtjük. 24 kockára vágjuk majd a csoki mázba forgatjuk, majd kókuszreszelékben megforgatjuk azokat. Süteményes tálra rakosgatva azonnal kínálhatjuk!
A csoki mázhoz a hozzávalókat összolvasztjuk, de forralni, főzni nem kell.