A pudinghoz:
9 dl tej
1 tasak vaníliás pudingpor (GM)
1 tasak puncs pudingpor (GM)
4 ek eritrit
A tésztához:
5 db tojás
20 dkg kókuszvirág cukor/eritrit
1 cs vaníliás cukor
1 dl tej
1 dl szőlőmagolaj
2 ek kakaópor
25 dkg rizsliszt
1 cs sütőpor
A mázhoz:
375 g tejföl
4 ek eritrit
1 cs vaníliás cukor
A tetejére: 5 dkg olvasztott csoki
A vaníliás pudingport megfőzöm a tej felével, és 2 ek eritrittel. Megvárom míg kihűl. A puncs pudingport megfőzöm a tej másik felével és 2 ek eritrittel. Megvárom míg kihűl. A tojásokat szétválasztom sárgájára és fehérjére. A tojássárgákat a cukorral és a vaníliás cukorral kikeverem. Belekeverem a kakaóport, a lisztet és a sütőport. A tojásfehérjét kemény habba verem, majd beleforgatom a kakaós masszába. Egy 25x34 cm-es tepsibe sütőpapírt fektettem. A masszát beleöntöm a tepsibe. A kihűlt pudingot apránként belekanalazom, előbb a puncsost, majd a vaníliásat is. Előmelegített 180 C-os sütőben kb. 45 percig sütöm. Tűpróba! A mázhoz a tejfölt, az eritrittel és a vaníliás cukorral kikeverem. Az így kapott cukros tejfölt ráöntjük a majdnem kész süteményre és 10 percig sütjük még. Ha kisült, kihűtöm, és csokival meglocsolhatom, nálam ez most elmaradt, élvezeti értékén mit sem rontva.