A kekszes alsó réteghez:
25 dkg GM darált keksz
50 dkg gesztenyemassza (Maroni)
1-2 ek rumaroma
5 dkg Rama vagy Liga margarin
3-4 ek tej
A krémhez
1 cs. GM vaníliás pudingpor
4 dl tej
20 dkg Rama, vagy Liga margarin
10 dkg cukor
A felső réteghez:
fél liter Hulala
A díszítéshez:
GM csokireszelék
A pudingport kevés tejjel csomómentesre keverjük, majd a forrásban lévő cukorral ízesített tejhez adjuk, sűrűre főzzük, a tűzről levéve kihűtjük. A margarint habosra keverjük majd hozzáadjuk a cukrozott pudingot.
A kekszet eldolgozzuk a gesztenyével, a margarinnal és a rumaromával, és szükség szernti tejjel (nekem 4 ek tejre volt szükségem) majd egy sütőpapírral bélelt tepsibe nyomkodjuk.
Rásimítjuk a pudingos krémet, majd a habbá vert Hulalát.
Reszelt csokival megszórjuk, forró vízbe mártott éles késsel kockákra vágjuk és akár azonnal tálalhatjuk is, de még finomabb ha egy éjszakát pihen a hűtőben.