Az alaphoz (20 cm átmérőjű tortaformához)
5 dkg GM étcsoki
5 dkg vaj
2 db tojás
10 dkg cukor
6 dkg cukrozatlan GM kakaópor
1 mk sütőpor
A krémhez:
40 dkg meggy
3 ek cukor
30 g zselatin
3 dl Hulala
A tetejére:
8 szem meggy
Először az alapot készítjük el. Összeolvasztjuk az étcsokit a vajjal. A két egész tojást a cukorral gépi habverővel alaposan kikeverjük.. Egy kis tálban összekeverjük kakaóport a sütőporral beleforgatjuk a habos, cukros tojásba, végül a masszában egyenletesen eloszlatjuk a kihűlt csokis vajat. 20 cm átmérőjű tortaformába öntjük, 170 fokon, légkeveréssel sütjük, körülbelül tíz percig. Utána kihűtjük.
A kimagozott meggyet a cukorral botmixerrel pürésítjük, A Hulalát kemény habbá verjük. A zselatint egy kevés meggypürével összemelegítjük, kissé visszahűtjük és a többi meggypéphez adjuk, végül összedolgozzuk a felvert habbal is.
Az alapot visszatesszük, a közben elmosott kapcsos tortaformába. Ráöntjük a gyümölcsös habot, és hűtőszekrénybe tesszük egy éjszakára. Másnap gyümölccsel, esetleg tejszínhabbal díszítjük.