A piskótához:
6 db tojás
6 dkg eritrit
4 dkg gesztenyeliszt
2 dkg kókuszliszt
A krémhez:
37,5 dkg gesztenye massza (natúr)
6 dkg eritrit
2 dkg olvasztott kókuszzsír
1 ek kókusztejszín
A mázhoz:10 dkg steviával édesített GM étcsoki
1 ek szőlőmag olaj
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, hozzáadjuk az eritritet, a tojások sárgáját, a kétféle lisztet. Sütőpapaírral bélelt tepsibe öntjük, egyenletesen elsímitjuk és előmelegített 180 fokos sütőben kb 10-15 perc alatt megsütjük.
Egy őzgerincformát folpack-kal kibélelünk és a piskótával kibéleljük, úgy, hogy egy téglányi piskóta a legvégén a krémre is maradjon.
A krémhez valókat simára keverjük, és a tésztával kibélelt formába öntjük.. Rátesszük a piskóta talpat és alaposan lehűtjük. (Nálam 1 éjszaka volt). Kiborítjuk a formából és vízgőz felett olvasztott csokival, - amihez egy evőkanál szőlőmagolajat kevertünk -, bevonjuk. Miután a csoki megszilárdult, forró vízbe mártott késsel szeletelhetjük is.