8 szelet csirkemellfilé
só
A panírhoz:
GM zabpehelyliszt
3 ek lenmagőrlemény
9-12 ek víz
csipet só
GM zabpehely
lenmag
burgonypehely
GM zabpehelyliszt
A sütéshez:
étolaj
A csirkemellet szeletekre vágjuk, ha szükséges kissé kiklopfoljuk, sózzuk.
A panírozáshoz 3 tányért előkészítünk, az elsőbe GM zabpehelyliszt kerül, a másodikba - tojás helyett - 3 evőkanál lenmagőrlemény, csipet só, 9 evőkanál vízzel elkeverve, hagyjuk pár percig állni, míg kissé besűrűsödik, kocsonyásodik.
A harmadik tányérba - a morzsa helyett - GM zabpehelyliszt, GM zabpehely, lenmag, és burgonyapehely kerül.
Ezt követően a szokásos módon panírozunk: a hús szeleteket liszt, a csoki kinézetű lenmag kocsonya, és a reform morzsakeverékbe forgatjuk, majd frítőzben megsütjük.