30 dkg magozott meggy
15 dkg kókuszzsír (nem paleoban vaj)
4 db tojássárgája
10-15 dkg eritrit
1 citrom reszelt héja
5 dkg gesztenyeliszt
5 dkg darált mandula/dió
1 ek tápióka keményítő
1 tk sütőpor
4 db tojásfehérje
A sütőt 175 fokra melegítsük elő. A muffinformákat, papír kapszlival béleljük ki. A kókuszzsírt a tojások sárgájával, az édesítővel, habosra keverjük, majd hozzáadjuk a citrom reszelt héját és a meggyet is. Végül a tojások keményre vert habját, és a "szárazanyagokat" (gesztenyeliszt, darált mandula, sütőpor, keményítő) is beleforgatjuk. A tésztát eloszlatjuk a papírformákban és kb 20 perc alatt készre sütjük. Tűpróba!
A tetejére, kevés olvasztott csokit csurgattam, és arra ültettem egy-egy szem meggyet.