A piskótához (18 cm átmérő):
3 db tojás
3 ek rizsliszt
3 ek cukor
A krémhez:
25 dkg mascarpone
10 dkg porcukor
2 dl Hulala
1 cs. zselatin
30 dkg eper
A tetejére:
2,5 dl Hulala
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot is, tovább verjük a legmagasabb fokozaton, ezt követően a tojások sárgáját is hozzáadjuk, összekeverjük, majd lassú fokozatra állítjuk, és géppel a rizslisztet is belekeverjük. 18 cm átmérőjű vajazott rizslisztezett tortaformába öntjük, és kb 25 perc alatt készre sütjük, az előmelegített 180 fokos sütőben.
A sütőből kivéve hagyjuk kiehülni, majd 3 lapba vágjuk.
A krémhez a mascarponét a cukorral és az eperrel kikeverjük, a Hulalát kemény habbá verjük, a zselatint kevés vízben felolvasztjuk, majd a gyümölcsös-mascarponés krémbe kanalazzuk a habot összekeverjük, végül lassú sugárban csurgatva a zselatint is hozzáadjuk, ezzel a krémmel töltjük meg a tortát, úgy, h az oldalát és a tetejét is megkenjük a krémmel.
A tetejét és az oldalát is felvert Hulala habbal díszítjük.