A töltelékhez:
A tészta hozzávalóiból tésztát dagasztunk, akkor jó a tészta ha az üst faláról elválik. A tejet ezért csak apránként adjuk hozzá! Pihentetés nélkül 1 cm vastagságúra nyújtjuk .Ujjnyi széles csíkokra vágjuk és szorosan feltekerjük a habroló formára.
Tojással kenjük meg és beleforgatjuk az ízesítő anyagba.
Tepsire állítjuk a formákat. Kelesztjük és 180C-on megsütjük
Ha megszilárdult (pár perc az egész) a pálcikákat a krémbe szúrjuk, és kész is vannak a gyertyák. Néhány fenyő ággal körbe vesszük, és kész is van az Adventi koszorú. A többi gyertyával díszíthetjük az asztalt,illetve én 2 "koszorút" készítettem. Ahol vannak gyerekek, csoda ha a 4 gyertya megmenekül...