35 dkg rizsliszt
3 db tojás
10 dkg eritrit
2 dl szőlőmagolaj vagy étolaj
30 dkg natúr joghurt (2 kis doboz)
1 csomag sütőpor
1 bögre, kb 30 dkg ribizli (piros-fekete vegyesen) tisztán mérve
A joghurtot egy tálba öntjük, majd a liszt és a sütőpor kivételével beletesszük a többi hozzávalót is. Kézi habverővel jól összedolgozzuk, majd fokozatosan hozzátesszük a sütőporral kevert lisztet. Kisebb sütőpapírral bélelt tepsibe öntjük a masszát, majd a megtisztított ribizlivel megszórjuk, úgy hogy kissé ble is nyomkodjuk. Előmlegített 175 fokos sütőben, kb 35 perc alatt készre sütjük. Ha langyosra hűlt kockára vágva tálaljuk. Ízlés szerint nyírfaporcukorral megszórhatjuk.