50 g csicseriborsóliszt
1 db tojás
1 dl víz
1 tk sütőpor
30 g eritrit
kókuszolaj
A díszítéshez: kb 20 dkg pirosribizli
1 dl kókusztejszín
A lisztet alaposan elkeverjük a sütőporral és az eritrittel, majd hozzáadjuk az egész tojást végül hozzáöntjük a vizet is. Kézi habverő segítségével csomómentesre keverjük a tésztát. Bekapcsoljuk a gofrisütőt. Egy ecset segítségével kikenjük kókuszolajjal a gofri sütőt. Ha már teljesen felforrósodott a sütő, 1-1 adag tésztát öntünk a formákba, majd lassan, óvatosan lezárjuk a tetejét. Kb 2 perc alatt megsütjük. Rácson kihűtjük. Majd az alaposan lehűtött kókusztejszínt habbá verjük, és a képen látható módon feldíszítjük