A piskótához (18 cm átmérő):
3 db tojás
3 ek rizsliszt
3 ek cukor
A krémhez:
10 dkg GM étcsokoládé
2,5 dl Hulala
2 ek porcukor
A tetejére:
10 dkg GM étcsoki
Hulala
A tojások fehérjét kemény habbá verjük, majd hozzáadjuk a cukrot is, tovább verjük a legmagasabb fokozaton, ezt követően a tojások sárgáját is hozzáadjuk, összekeverjük, majd lassú fokozatra állítjuk, és géppel a rizslisztet is belekeverjük. 18 cm átmérőjű vajazott rizslisztezett tortaformába öntjük, és kb 25 perc alatt készre sütjük, az előmelegített 180 fokos sütőben.
A sütőből kivéve hagyjuk kihülni, majd 3 lapba vágjuk.
A krémhet a csokit vízgőz felett felolvaszjuk, a Hullalát kemény habbá verjük, ha szükséges 2 ek porcukrot hozzáadunk, majd a hab kb 1/3-át a csokihoz adjuk, összekeverjük, végül a többi habot is belekeverjük, óvatosan. Ezzel a krémmel töltjük meg a tortát, úgy, h a tetejére nem kenünk krémet, de az oldalára igen. A tetejét, vízgőz felett olvasztott GM étcsokival vonjuk be. A csokihoz 2 ek étolajat adtam.
Végül ha a csoki a tetején megszilárdult, tejszínhabbal díszítjük.