50 dkg darált GM mézeskalács
4 dkg kakaópor
1 cs vaníliás cukor
tej/kókusztej
kókuszreszelék
Krém: 20 dkg vaj
30 dkg porcukor
20 dkg kókuszreszelék
Összekeverem a darált mézeskalácsmorzsát, a kakaóport, a vaníliás cukrot, és annyi tejet, hogy nyújtható tésztát kapjunk.
A tésztát 2 részre osztjuk (2 tekercs lesz), alufóliát terítjük ki, majd alufóliával betakarjuk, és téglalappá nyújtjuk. Először az egyiket, majd a másik darabot is.
A vajat habosra keverjük a porcukorral és a kókuszreszelékkel, a krémet is ketté osztjuk és ezzel töltjük meg a tekercseket.
Alufólia segítségével feltekerjük, majd kókuszreszelékben meghempergetjük és néhány órára hűtőbe tesszük. Vékony szeletekre vágva kínáljuk.
Jól tűri a fagyasztást is!