A kekszes részhez:
25 dkg rizslisztes háztartási keksz (darálva)
10 dkg nyírfaporcukor
fél fiola puncs vagy meggy aroma
2 ek baracklekvár
piros ételszínezék
kb 1-1,5 dl rizstej tej
A töltelékhez:
25 dkg gesztenyemassza
A hempergetéshez:
kókuszreszelék
A kiengedett gesztenyemasszából 25 darab golyót formázunk, majd a fagyasztóba tesszük.
A darált rizslisztes kekszet egy tálba tesszük, hozzákeverjük a nyírfaporcukrot a lekvárt, az aromát a színezéket és apránként adagoljuk hozzá a tejet. Jól formázható masszát kell kapnunk.
A kekszes részt is 25 darabba osztjuk, majd a tenyerünkben ellapogatjuk, és a fagyasztóból kivett gesztenyegolyókat becsomagoljuk, majd kókuszreszelékben megforgatjuk és akár azonnal kínálhatjuk.