5 db GM kakaós csiga, vagy kb fél kg GM kakaós kalács
6 db tojás
fél l tej
3 dkg vaj
fél kg szőlő
6 ek baracklekvár
A kakaós csigákat lapjában két felé vágjuk, és vajazott tepsibe rakosgatjuk a felét. A tejet homogénre keverjük a tojássárgájával és ezt ráöntjük a szeletelt csigákra. A szőlőt megmossuk, leszemezgetjük,és ráhalmozzuk a tejjel meglocsolt kakaóscsigákra. Majd betakarjuk a maradék csigákkal, amit szintén meglocsolunk a tojásos-tejjel. Előmelegített sütőbe toljuk, és kb 20-25 percig sütjük. Eközben a tojások habját keményre verjük, majd hozzáadjuk a baracklekvárt is.
Tetejére simítjuk, és visszatoljuk a sütőbe. Még kb 10 percig sütjük. Kockára szelve tálaljuk. Tartalmasabb leves után kitűnő főétel.