A tésztához:
5 dkg (puha) vaj vagy Liga margarin
10 dkg eritrit vagy cukor
1 "L"-es db tojás
2 ek méz
1,5 dl tej
fél cs. sütőpor
18 dkg rizsliszt
A fehér mázhoz:
20 dkg GM fehér csoki
1 dl tej
A beforgatáshoz:
kb 20 dkg kókuszreszelék
Továbbá:
kb 1 ek olvasztott GM csoki
franciadrazsé
A tészta hozzávalóit a liszt kivételével a robotgép üstjébe mérjük és alaposan kikeverjük, majd a lisztet is hozzádolgozzuk, és kisebb bárány formába öntjük, előmelegített 170 fokos sütőben kb 20 perc alatt készre sütjük.Tűpróba! Hagyjuk kihűlni.
A fehér mázhoz, a fehér csokit a tejjel összeolvasztjuk majd a bárányt egy tálcára tesszük és a mázat rákanalazzuk, majd kókuszreszelékkel beszórjuk.
A szeme olvasztott csokiból készült, a nyakörve franciadrazséból.