Jelenlegi hely

Néró glutén-, és cukormentesen

Néró glutén-, és cukormentesen
Hozzávalók: 

A tésztához:
4 db tojás
5 dkg eritrit
1 db citrom reszelt héja
1 kk vaníliakivonat
8 dkg vaj vagy margarin
16 dkg rizsliszt
A töltelékhez:
Diabetikus  lekvár
a díszítéshez:
5 dkg glutén-, cukormentes étcsokoládé
1 ek étolaj

Elkészítés: 

A tojássárgáját kihabosítjuk az eritrittel hozzákeverjük a vajat vagy margarint, a rizslisztet, a citromhéjat és a vaníliát, majd a tojásfehérjével lazítjuk a tésztát. Habzsákba szedjük, és sütőpapíros tepsire kis  korongokat nyomunk tésztából.  180 fokos sütőben 10-12 perc alatt készre sütjük. Hagyjuk kihűlni.
1-1 korongot kevés lekvárral összeragasztunk. A csokit az étolajjal vízgőz felett összeolvasztjuk, papírtölcsérbe kanalazunk és ezzel díszítjük a  a süteményeket A máz megdermedése után azonnal tálaljuk.

Kategória: 
Kategória_2: